1.
Анкета – опитувальник для батьків з метою оцінювання харчування школярів (натисніть на посилання та пройдіть опитування)
https://forms.gle/7okM8cpwRDDdSmh79
АНАЛІЗ анкети – опитувальника для батьків з метою оцінювання харчування школярів
https://drive.google.com/drive/folders/1un2mVlLI2hkrpV9qKy5_ycEI2dTYDtEY?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1omLYvJsX_tZhrnVkUrlnkYtLo87c81Ow/view?usp=sharing
3.
Анкета – опитувальник для учнів з метою визначення персональних харчових звичок та практик (натисніть на посилання та пройдіть опитування)
https://forms.gle/UzoicPud5e1Kvy1r5
АНАЛІЗ анкети – опитувальника для учнів з метою визначення персональних харчових звичок та практик
https://drive.google.com/drive/folders/1oLkEaMtJAAP8qkdYjckEZdMc_soPvXWV?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1XNqsGd1RrhlA6a9hu8oPAd-_swTUd2IR/view?usp=sharing
2.
Опитування вчителів щодо організації гарячого харчування в школі (натисніть на посилання та пройдіть опитування)
https://forms.gle/bUC32xjY7teoCeU1A
АНАЛІЗ опитування вчителів щодо організації гарячого харчування
https://drive.google.com/drive/folders/19SxmWYB6v631WU4lcrrzpVBiskAEzPtf?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1ieKuW7c17Lu7c0F4aj4cwsNE7NjAcSr5/view?usp=sharing
Здорове харчування є одним з визначальних факторів розумового розвитку, фізичної активності та хорошої успішності дітей шкільного віку. Повноцінний і збалансований раціон сприяє кращому формуванню таких навичок, як здатність самостійно вирішувати поставлені задачі, зібраність, координація дій, зосередженість і відповідальність у навчанні.
Щоденне меню – 11.01.22р.- 20.01.22р.
Щоденне меню – 14.02-18.02.22р.
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо дитячого харчування
ПЕРЕЛІК НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ, ЩО РЕГЛАМЕНТУЮТЬ ОРГАНІЗАЦІЮ ХАРЧУВАННЯ В ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ
Закони України:
– «Про освіту»;
– «Про повну загальну середню освіту»;
– “Про місцеве самоврядування в Україні”;
– “Про оздоровлення та відпочинок дітей”;
– «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»;
– “Про захист населення від інфекційних хвороб”;
–“Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”;
– “Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів”;
– “Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб”;
– “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”;
– “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”.
Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 “Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”
Організація харчування учнів школи з 1 січня 2022року відбуватиметься відповідно до Постанови КМУ
від 24 березня 2021р.№ 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/305-2021-%D0%BF#Text
Наказ ВО організація харчування дітей
Примірне МЕНЮ для харчування учнів в осінній період 2022р.
Примірне МЕНЮ для харчування учнів в зимово-весняний період 2022р.
ПЕРЕЛІК ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ , ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА БЕЗКОШТОВНЕ ХАРЧУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ
Відповідно до ст. 21 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 5Закону України «Про охорону дитинства»):
1. Діти сироти.
2.Діти, позбавлені батьківського піклування.
3.Учні 1-4 класів з сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», діти з багатодітних сімей, ВПО.
4.Діти з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних і інклюзивних класах.
Відповідно до ст. 30 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»:
Діти, які є інвалідами внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відповідно до Указу Президента від 17.03.1998 №197/98 «Про деякі заходи щодо державної підтримки сімей з неповнолітніми дітьми працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків»:
діти працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків (забезпечуються одноразовим безкоштовним харчуванням (в разі необхідності).