Обрати сторінку

м/о біології та хімії

Голова - Голембйовська В. В.
ШМО вчителів біології та хімії  реалізовує інтегрований підхід до навчання, метою якого є розвиток ключових компетентностей, критичного мислення, формування конкурентноспроможної особистості через  метод проектів, технології інтерактивного навчання для поступового формування наукової картини світу.

Голембйовська Вікторія Володимирівна – голова ШМО, вчитель хімії, спеціаліст вищої категорії, стаж роботи – 15 років.

У своїй роботі  приділяє велику увагу роботі з обдарованими дітьми, музейній педагогіці, є членом творчої групи «Держстандарт освіти», методичні доробки представлені у «Кристалах досвіду».

Інтегрований музейний урок проводить вчитель Голембйовська В.В.
Учениця 11-А класу Мармуляк О.- призер ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії (2016р.) та інтернет-оліммпіади
Маслиган Ярослав Олексійович- вчитель біології,  учитель-методист, спеціаліст вищої категорії, педстаж –  34 роки.

Свою педагогічну діяльність спрямовує на розвиток пізнавальних здібностей школярів, вихованню екологічної свідомості, активно співпрацює з НМЦО м. Львова, ЛОІППО та  у складі оргкомітету при проведенні ІІІ етапу і як керівник команди Львівської області у ІV  етапі олімпіади з біології.

Учасник Всеукраїнської V зимової школи «Геліантус».
Москаль Ірина Орестівна – вчитель біології, учитель-методист, спеціаліст вищої категорії, педстаж – 25 років.

Використовує проектну технологію навчання, яка дозволяє створити в навчальному процесі умови діяльності, максимально наближені до реальних. Учасник міжнародного проекту «Навігатор до фінансової свободи»,  пізнавального «Плекаємо обдарованість» та освітньо-виховного «Маленький принц. Львів – місто, що любить тварин».

Учні – учасники міжнародного українсько-польсько -чеського проекту «Навігатор до фінансової свободи»

В рамках освітньо-виховного проекту «Маленький принц. Львів , що любить тварин » учень 8-Г класу Гуда М. – учасник конкурсу малюнків «До чотирилапих, як до себе».
Шлапак Любов Миколаївна – вчитель біології та хімії, спеціаліст ІІ категорії, педстаж – 8 років.

Метою роботи вважає своєчасне виявлення можливостей учня, розвиток особистості учня у гармонії з природою, засвоєння базових знань, використовує активні методи навчання.